POSVEĆENO LJUBITELJIMA UMETNOSTI

Ne retko smo se zapitali kolika je vrednost umetničkog dela koje nam se dopalo, dela koje smo poželeli u našem domu. Od stručnjaka i prijatelja poznavalaca umetnosti očekivali smo odgovor koji, vrlo često, ni oni u tom trenutku nisu mogli da nam daju.

Cena umetničkih dela menja se iz godine u godinu, u većini slučajeva raste.

Naši poznati umetnici, svojim delima, postaju deo svetske umetničke elite, dok se istovremeno radovi mladih, talentovanih ljudi, probijaju na tržištu umetnina kod nas.

Da biste bili u toku, da bi vam kretanje cena umetničkih dela naših umetnika u svakom trenutku bilo dostupno, prijavite se, budite u stalnoj vezi sa nama za samo 50€ GODIŠNJE!

Pored podataka koji Vas zanimaju, saznaćete na kojoj aukciji u svetu se pojavilo delo nekog od naših umetnika i moći ćete da pročitate i po koji tekst iz oblasti umetnosti koji su pisali najbolji o najboljima.

Zato vam preporučujem nasu bazu podataka i nadam se da će i poznavaocima i svim ljubiteljima umetnosti biti od koristi.

Urednik

PREGLED
POSTIGNUTIH CENA UMETNIČKIH DELA
NA AUKCIJAMA KOD NAS I U SVETU
UMETNIKA KOJI SU ŽIVELI, STUDIRALI, ILI STVARALI U SRBIJIPOZIVAMO UMETNIKE I AUKCIJSKE KUĆE DA NAS, UKOLIKO ŽELE, BLAGOVREMENO OBAVESTE O PRODAJI UMETNIČKIH DELA NA AUKCIJAMA KOD NAS I U SVETU (poželjni su podaci i fotografije).